heilige-krab-ontwerp-buro

Koekoek

Logo ontwerp

Het karakter van dit bedrijf is eigenwijs, krachtig en voor jongeren. De uil staat voor (eigen)wijsheid, het dikke lettertype maakt het beeld extra krachtig en de kleuren maken het vrolijk en jong. Daarnaast is de eigenaresse fan van paars…verdere uitleg lijkt ons overbodig.

StucFinder

Logo ontwerp

Een website waar men stucadoors kan vinden, het bedrijf wat dit exploiteert heet StucFinder. Tja, dan is een kompas als beeldmerk redelijk snel bedacht. Het font (lettertype) werd al door de opdrachtgever aangereikt, dus hoefde we enkel nog de boel in balans te brengen.

heilige-krab-ontwerp-buro
heilige-krab-ontwerp-buro

Timeloos

Logo ontwerp

Timeloos (een verbastering van tijdloos en timeless) is een project van 2 mannen die zich gespecialiseerd hebben in projectmanagement. Door met de bollen een soort wijzerplaat te creëren hebben we de tijd in het logo aangebracht. De mannen van Timeloos durfde het aan om te kiezen voor een bijzonder kleurgebruik. Het bruin en oranje neemt je terug naar vroeger, terwijl het logo erg van nu is … opnieuw Tijdloos dus; Timeloos beter gezegd.

Ron Zwart Open

Logo ontwerp

“always keep your eye on the ball” … elke tennisles maar weer.
Het Ron Zwart Open is een jaarlijks tennistoernooi wat gesponsord wordt door de naamgever: Ron Zwart; een locale opticien.

Hoe fijn is het om deze 2 elementen samen te voegen in 1 logo.

heilige-krab-ontwerp-buro
heilige-krab-ontwerp-buro

Creamer

Logo ontwerp

Creamer is het (rock-)bandje waarin Hans de zanger is. Dus toen er een logo moest komen mocht Hans aan de slag.

De omgekeerde R staat voor het recalcitrante karakter wat bij alle bandleden ingebakken zit. En voor hen die héél goed kan kijken, zit er een flauwe grap verwerkt in het logo. Daarmee werd het logo goedgekeurd: het vertolkt de bandleden en hun eigenaardigheden.

De bastards hebben de website creamerrocks.nl gebouwd.

Hop Totaal

Logo ontwerp

De vraag was een kleurrijk en vrolijk logo mat natuurlijke elementen. We hadden uiteindelijk 2 ontwerpen waartussen wij niet konden kiezen. De klant kon ook niet kiezen dus is het een samensmelting van beiden voorstellen geworden.

heilige-krab-ontwerp-buro
heilige-krab-ontwerp-buro

James Dien

Logo ontwerp

James Dien is een eigenwijs merk van handgemaakte tassen. De dames Jaimy (James) en Nadine (Dien) zijn stijlvol maar volgen niet alleen de trents. Het logo mocht dus niet hip zijn, moest als stempel te gebruiken zijn en op diverse stijlen van tassen passen. Bepaal zelf maar of dat gelukt is…

Mercury Dental Supplies

Logo ontwerp

Ondanks dat het niet bij ons buro past, was de vraag voor dit logo; zakelijk, medisch en niet te opvallend. Dat is toch wel een uitdaging als je dat niet je stijl is, maar we zijn er wel in geslaagd!

heilige-krab-ontwerp-buro
heilige-krab-ontwerp-buro

Auto Kuypers

Logo ontwerp

Terug naar de basis van de ambacht was het doel van de restyling van de huisstijl van Auto Kuypers. Dus hebben we het bestaande beeld van een AK in de badge vorm gegoten en een tijdloos en mannelijk lettertype gebruikt voor de naam.

De bastards hebben de website autokuypers.nl gebouwd.

Sweet Creations

Logo ontwerp

Pistache-groen en chocolade-bruin gebruiken in een logo-ontwerp voor een groothandel in patisserie benodigdheden. Gewaagd of voor de hand liggend … zeggen jullie het maar. Wij vonden dat deze kleuren precies uitstraalde waar de organisatie voor staat: rust en de gehanteerde moderne vooruitstrevende inslag.

Het beeldmerk verbeeld het kloppen van (slag-)room … achtjes maken, zodat de room goed luchtig wordt. Door deze techniek verveelvoudig je de hoeveelheid room zonder extra toevoegingen … precies waar Sweet Creations voor staat: Zij leveren producten én kennis zonder extra toevoegingen.

De bastards hebben de website sweetcreations.nl gebouwd.

heilige-krab-ontwerp-buro